horses

De Wibra is te gek. Ik kom er regelmatig om afgeprijsde schoonmaakmiddelen, douchegels en portretten van katten met strikjes te kopen. Mijn liefde voor de Wibra gaat zelfs zo ver dat ik gistermiddag ruim voor openingstijd al voor de deur stond. Ik werkte de medewerkers duidelijk op hun zenuwen door alvast gretig naar binnen te gluren en gefascineerd toe te kijken terwijl ze die prachtige rode vlaggen aan de gevel hingen, maar ik kon het niet helpen. Ik had een missie.

Tijdens de Sinterklaasgekte was ik namelijk óók in de Wibra, want ik moest teleurstellende cadeautjes kopen voor ons jaarlijkse dobbelspel. Toen kwam ik iets fenomenaals tegen op de speelgoedafdeling, maar jammer genoeg was juist deze vondst niét bepaald laaggeprijsd. 'Horses', stond er op het kartonnetje; zes plastic paarden, op zeer bijzondere wijze verpakt. Ik moest er hard om lachen, maar met pijn in mijn hart besloot ik het artikel in kwestie toch maar niet aan te schaffen. De dagen erna, echter, kon ik aan niets anders denken dan die paarden.

Dus gistermiddag ging ik terug. Eenmaal binnen liep ik zenuwachtig naar het speelgoedschap, biddend dat het artikel er nog zou zijn. En ja hoor, daar lagen ze. Mijn horses. Ik vond ze nog altijd te duur om voor de grap aan te schaffen, maar dit keer was ik voorbereid: Ik had mijn fototoestel meegenomen.

Het voelde toch wat ongemakkelijk, midden in de Wibra foto's maken van ogenschijnlijk willekeurige producten. Ik gedroeg me blijkbaar ook erg verdacht, want de medewerkers hielden me nauwlettend in de gaten. Het is zeer waarschijnlijk dat ik nu bovenaan op de zwarte lijst van de Wibra-corporatie sta, maar soms moet je nu eenmaal offers brengen voor je kunst. Ik noem mijn werkje: "Onzedelijk Verpakte Paarden, no 1." Enjoy.

 


Dinsdag 14 December 2010 op 13:33  |  
  |    |  

zeven reacties

Barbara

Hahaha.. Vooral dat bovenste paard lijkt het paard eronder te bestijgen. Het is eigenlijk genant. Vieze Wibra.

Barbara
, (E-mail ) - 14-12-’10 13:49
Simone

hahaha!
wat schrijf je toch prachtige verhalen.

N.B. ik had je graag met je fototoestel om je nek in de Wibra gezien, om je vervolgens zonder iets te kopen weer weg te zien lopen.

Simone
, (E-mail ) - 14-12-’10 15:00
Slenteraar

Ja, het was ook een zeer gênant gebeuren. Maar ja, je bent een vrek of je bent het niet.

Slenteraar
, (E-mail ) (URL) - 14-12-’10 15:03
lammie

Super wat is hij weer goed,heb in mijn eentje erg moeten lachen.
Eerder wilde je nog niet met een wibra tasje in de stad lopen,stel je voor dat iemand zag dat je iets bij de wibra had gekocht, en kijk nu grotere fan van de wibra is er niet ha ha.

lammie
, (E-mail ) - 14-12-’10 19:38
Esther

Uitprinten en boven de bank! :D

Esther
, (E-mail ) - 14-12-’10 21:44
Jorrit

Haha geniaal! En je maakt er een mooi verhaal van…!

Jorrit
, (E-mail ) - 18-12-’10 10:20
CJ

Hahaha, en mooi geschreven weer :-)

CJ
, (E-mail ) - 19-12-’10 13:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam te voorkomen, vragen we je deze simpele vraag te beantwoorden (schrijf het getal voluit):
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.